Workcomunication
Image default
Food and Drink

Het Lekkerste Brievenbus Cadeau!

Gebak Door De Brievenbus

”Bestel ambachtelijk gebakken brievenbustaart van brievenbusbanket.nl!”

Bij brievenbusbanket.nl besteld u overheerlijk gebak per post. Brievenbusbanket.nl heeft het gebak zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Een groot voordeel van een levering door de brievenbus is dat de ontvanger niet hoeft te wachten op de bezorger om het pakketje aan te nemen, want de taart per post past door de brievenbus.

Je kan kiezen uit vier standaard soorten brievenbus gebak, namelijk;

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket

Ook is er de mogelijkheid om de vier standaard soorten te combineren in een gebak box waar je tot wel vier soorten tegelijk kan laten leveren, gewoon in een doosje dat door de brievenbus past. Dat geeft een stuk minder keuzestress!

Brievenbus Cadeau

”Kies je soort brievenbuscadeau uit en verstuur het naar de gelukkige ontvanger!”

Er zijn een heleboel momenten die zich perfect dienen voor het versturen van een brievenbus cadeau. Zo kan je een verjaardag op afstand makkelijk vieren doormiddel van de brievenbus taartjes van brievenbusbanket.nl naar iedereen te sturen met een zoom-link. Maar ook simpelweg een bedank cadeautje door de brievenbus wordt erg gewaardeerd. Omdat liefde voornamelijk door de maag gaat is het sturen vaan een taart door de brievenbus een perfect cadeautje dat de ontvanger zeer zal waarderen!

Zakelijke Orders

”Grote of kleine orders, brievenbusbanket.nl kan het allemaal!”

Of u nou uw directe collega’s een bedankje wilt sturen of het hele kantoor dat thuiswerkt, voor brievenbusbanket.nl is het geen probleem. U verstuurd met slechts een paar klikken naar de gelukkige ontvangers met gemak een gebak per post en een bijgevoegd kaartje met persoonlijke boodschap. Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor een offerte aanvraag en deze zal doorgaans binnen twee uur al met een offerte op maat komen.

Ook kunt u bijvoorbeeld er voor kiezen om eigen logo op de brievenbus doosjes toe te voegen of het ansichtkaartje in eigen huisstijl te laten drukken, dit geeft een nóg betere impact op de ontvangers of bijvoorbeeld uw relatie’s als relatiegeschenken.

https://www.brievenbusbanket.nl/