Workcomunication
Image default
Business and Services

Faas media installeert en onderhoudt

De perfecte manier om uw klanten, medewerkers en bezoekers optimaal te informeren over uw bedrijf, is door het gebruik van narrowcasting. Narrowcasting is een digitale vorm van communicatie die via grote lcd-schermen wordt getoond. Tegenwoordig hangen deze schermen in ziekenhuizen, gemeentehuizen, hotels en grote warenhuizen etc. maar ook kleinere bedrijven stappen steeds meer over op deze vorm van communicatie. Het is een relatief eenvoudige manier om een grote groep mensen te bereiken. Daarbij is een groot voordeel dat u zelf de input levert voor de content en daardoor dus geen duur reclamebureau nodig heeft.

Uw informatie altijd up-to-date

Het grote voordeel is dat de informatie die wordt getoond, steeds kan worden bijgewerkt waardoor het altijd up-to-date is. Die informatie kan bestaan uit praktische informatie over wachttijden of wie de dienstdoende artsen zijn, het laatste nieuws uit de regio, bedrijfsnieuwtjes of een leuke aanbieding. Bovendien, als we het voorbeeld van een wachtkamer nemen bij een tandartsen- of huisartsenpraktijk, worden mensen op een positieve manier afgeleid, waardoor (lang) wachten minder vervelend wordt. Faas media heeft veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van deze schermen bij diverse bedrijven en merkt dat de vraag alleen maar groter wordt.

Content aanpassen waar en wanneer u wilt

Het is essentieel dat de informatie die wordt uitgezonden via narrowcasting actueel is. Faas media adviseert uw bedrijf graag over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over de software die nodig is om informatie uit te zenden. Faas werkt hiervoor samen met LeftClick. Zij zijn de ontwikkelaars van de gebruiksvriendelijke software en zorgen ervoor dat beheerders van de content via een portal eenvoudig de schermen kunnen aanpassen- en/of updaten. Dat kan zelfs via laptop, tablet of via een mobiele telefoon. Ziet u ook de voordelen en wilt u meer informatie over de aanschaf, installatie en de bijbehorende software? Faas Audiovisuele Dienstverlening adviseert u graag. Ook kunnen wij trainingen op maat verzorgen voor medewerkers die straks met dit systeem gaan werken. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.