Workcomunication
Image default
Internet

Domeinregistratie: waarom zou ik dat doen?

Een domeinregistratie, oftewel een online domeinnaam aanmaken waarmee jij je op het wereldwijde web kunt profileren, waarom zou je dat doen? Dat lees je hier!

Het zal je niet nieuw in de oren klinken: hobbyisten, fanatiekelingen, marketeers, vrijwilligers – eigenlijk iedereen verplaatst zich steeds meer naar de ‘online-wereld’.

We bekrachtigen onze meningen, delen onze reizen, gaan op zoek naar consumenten of profileren ons voor aantrekkelijke vacatures en dat doen we allemaal via het internet. 

Het is dan ook niet gek dat er steeds meer domeinnamen aan worden gemaakt voor blogs, commerciële websites of voor onze persoonlijke, particuliere reclame.

Maak jezelf online vindbaar

Er is dan ook eigenlijk geen betere manier als een domeinregistratie wanneer je voor jezelf, je hobby of een bedrijf reclame wilt maken. Als je eenmaal zo ver bent om dat te doen, denk dan goed na over de keuze van je domeinnaam en zorg dat je goed vindbaar bent. Je wilt immers dat jou doelgroep je website weet te vinden en mocht het even meezitten: hiervan onder de indruk zijn.

Naast het kiezen van een pakkende domeinnaam kun je ook gebruikmaken van zoekwoorden, de zogenaamde ‘keywords’, die ervoor zorgen dat jij gemakkelijk te vinden bent. Ben jij er klaar voor om je online te profileren en bezoekers naar jou site de weg te wijzen?

Maak jezelf online vindbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos!

https://www.swx.be