Workcomunication
Image default
Kids

Unieke geboortekaartjes en trouwkaarten

Voor bijzondere wenskaarten moet je bij Kaartcollectie.nl zijn

Iedereen heeft weleens vrienden, kennissen of familieleden om zich heen die gaan trouwen, samenwonen of een kind krijgen. De bijzondere momenten in het leven, daar moeten we even bij stil staan en dankbaar voor zijn. Dat geldt ook natuurlijk ook voor de minder leuke momenten, zoals ziekte of verlies. Belangrijk is dat je zo’n moment persoonlijk kunt maken. Of dat nu met een foto of specifieke boodschap is, het moet overkomen en de ontvanger moet zich geraakt voelen. Bij Kaartcollectie.nl geloven we helemaal hierin en daarom zijn we het gehele jaar druk bezig met het samenstellen van de meest unieke collectie trouwkaarten, klassieke geboortekaarten en rouwkaarten.

Altijd de nieuwe collecties van Belarto en Buromac

Kaartcollectie.nl is trots dat het zich officieel verkooppunt mag noemen van het wereldberoemde Belarto en Buromac. Beide bedrijven zijn al decennia lang gespecialiseerd is bijzondere wenskaarten voor nagenoeg alle momenten; Geboorte ( tweeling ), samenwonen, verlies, ziekte, een huwelijk en nog veel meer. De kaartjes onderscheiden zich door een hoge mate van warmte en oprechtheid, unieke artistieke tekeningen en printjes en kleuren die dit moment hip en trendy zijn.

De laatste trends in geboortekaartjes en huwelijkskaarten

Populair zijn momenteel de drieluik kaartjes voor de geboorte van een jongen of meisje. Hierin zien we veel vraag naar kaartjes met printjes van diertjes, wolkjes , pastelkleuren en kaartjes die gestanst zijn in een bepaalde vorm. Uitklapbare en uitschuifbare kaartjes zijn ook erg hip, omdat ze een leuke dimensie geven aan de wenskaart niet zou snel vergeten worden door de ontvangen. Ander voordeel van de drieluik kaartjes is dat ze meer ruimte bieden voor foto’s en tekst, waardoor je net wat meer kunt vertellen en er ruimte is voor een gedichtje en de lengte en gewicht van de baby.

Ga je trouwen, dan kunnen we bij Kaartcollectie.nl niet alleen hele mooie huwelijksuitnodigingen maken én versturen, we kunnen voor de bruiloft zelf ook naam-, bedank-, en tafelkaartjes maken in dezelfde stijl als de uitnodiging. De naambordjes zijn ideaal voor als je families en vrienden bij elkaar wilt groeperen op je eigen bruiloft. De tafelkaartjes kun je gebruiken als informatie voor de dagplanning, het menu en drankkaart en andere bijzonderheden. Tot slot kun je met eigen gemaakte bedankkaartjes je gasten bedanken voor hun aanwezigheid, uiteraard voorzien van een leuk aandenken aan jullie trouwdag.

Gratis digitale proefdruk en enveloppen

Kaartcollectie.nl biedt altijd de mogelijkheid om een gratis digitale proefdruk aan te vragen van je kaartje. Zo weet je hoe het kaartje eruit komt te zien. Daarnaast krijg je bij mooie gratis bijpassende enveloppen én kun je de enveloppen vooraf laten bezorgen. Dat scheelt je namelijk tijd zodat je alvast kunt beginnen met adresseren. En wil je de enveloppen op een leuke manier sluiten, dan adviseren wij onze unieke sluitzegels. Een leuke manier om je envelop net dat beetje extra bijzonder te maken.

https://www.kaartcollectie.nl