Workcomunication
Image default
Education

Tweak je Online Dating Profiel op deze manier en trek mannen aan die je leuk vindt

Wil je weten wat de sleutel is tot het schrijven van een online dating profiel om de aandacht te trekken van het type goede, volwassen mannen dat je wilt ontmoeten?

Wees. Echt.

Dat is het.

Als je uitdrukt wie je bent en wat je wilt op een positieve, eerlijke en authentieke manier, inspireer je de volwassen mannen die je wilt ontmoeten om meer te willen weten. Tegelijkertijd geef je de verkeerde mannen het vriendelijke signaal om verder te gaan.

Perfect, is het niet?

Ik weet waar ik het over heb.

Ik was 47 toen ik mijn man online ontmoette en een eerste bruid werd. Ik zat al zo lang vast aan het single zijn. Toen ik eindelijk leerde hoe ik mezelf eerlijk online kon “verkopen”, kwam mijn man meteen naar me toe. Nu help ik andere vrouwen van in de 40, 50 en ouder om te doen wat ik deed.

Datingsites vergelijken op Review Gorilla is een goed uitgangspunt om je zoektoch te starten. Hieronder volgen meer tips en tricks.

Volg deze tips om de juiste mannen in je inbox te krijgen.

Vermijd clichés. Gebruik in plaats daarvan “nuggets”.
Na het lezen van fragmenten van online dating profielen hier en daar, wanneer een man bij jou komt en er staat, “Ik hou van de natuur, ik geef om mijn familie, ik hou van lachen en koken is mijn passie …” zullen zijn ogen glazig worden. Hij zal naar het volgende profiel gaan voordat je kunt zeggen “nog steeds single.”

Tuurlijk…het is allemaal waar. Maar als je je wilt onderscheiden van de rest van de menigte, moet je het uitdrukken op een meer innemende en authentieke manier. Doe dat door iets te gebruiken wat ik “nuggets” noem.

Nuggets zijn beknopte stukjes informatie die aspecten van jezelf en je leven uitdrukken die de juiste mannen zullen helpen een connectie te voelen. Nuggets helpen de echte, unieke, mooie je schijnt.

Hij wil weten wie jij bent als vrouw. Clichés zeggen hem niets.

Gebruik deze eenvoudige formule om je potentieel geschikte matches aan te trekken:

Een anekdote die iets weergeeft wat je wilt dat hij over jou weet
+
het woord “omdat”
+
je gevoelens over wat je net deelde.

Bijvoorbeeld, in plaats van “Ik hou van de natuur” schrijf je dit:

De meeste dagen loop ik met mijn hond naar Solana Beach om naar de zonsondergang te kijken, want als ik daar ben voel ik me vredig en zo dankbaar voor mijn leven.

Of, in plaats van “Ik breng graag tijd door met mijn gezin” zeg je:

Mijn volwassen kinderen en hun partners komen maandelijks langs voor onze taco en bordspel avond. Die tijd is zo kostbaar omdat we bijgepraat blijven en veel lachen.

Zie je hoe het woord “omdat” op magische wijze het feit van je verhaal overneemt en ook helpt gevoelens te delen?

Deze kleine zinnen hebben meer diepte en geven een veel beter beeld van wie je bent. En dit zo authentiek delen is iets wat de juiste relatiegerichte volwassen man in actie zal zetten.

Dus, gebruik deze koppen om hem dat “ik wil meer weten!” gevoel te geven. Je kunt hem je verhalen vertellen als je op de date bent.

Trek de juiste mannen aan door ze te vertellen wie je bent – niet door ze te vertellen wie ze moeten zijn.

Een van de grootste fouten die mensen maken is hun profiel gebruiken als hun boodschappenlijstje. Dit is een grote nee-nee! Het laatste wat een volwassen, zelfverzekerde, relatiegerichte man wil zien is iets als:

Ik wil een man die verantwoordelijk, fit, grappig en een goede prater is. Geen bankzitters, gokkers of rokers.

Zelfs als de man precies is wie je zegt dat je wilt, is die veeleisende houding altijd een enorme afknapper. Laat hem in plaats daarvan zien dat jij die dingen bent! Bijvoorbeeld, als je wilt dat hij actief is, schrijf dan dit:

Ik kijk niet naar de nieuwste tv-programma’s omdat ik liever een cursus volg, met mijn hond ren of mijn beroemde pasta Bolognese kook voor vrienden. Of misschien een lange wandeltocht met jou maken?

Mannen zijn slim. Ze zullen doorhebben dat je het tegen hen hebt. Niet alleen zal Mr. Actief-en-Busy een connectie met je voelen, hij zal ook de vitale boodschap krijgen dat hij het soort man is waar je naar op zoek bent.

Zorg ook dat je verder kijkt dan die ene datingsite, want datingsites vergelijken loon echt. Je komt dan de beste profielen tegen die goed bij jou passen.