Workcomunication
Image default
Offers

Tips voor een groener kantoor

Tips voor een groener kantoor 

Groen, groen, en nog eens groen. Tegenwoordig zijn we overal bezig met groener leven, verduurzamen en recyclen. Ook op kantoor is dit een belangrijke eigenschap. Maar meer planten betekent dat er ook iemand verantwoordelijk moet worden gesteld voor de planten. Ze moeten iedere week water krijgen, voeding of worden verpot. Maar daar is vaak niet genoeg tijd voor. Om toch je kantoor groener te maken, zonder teveel gedoe, hebben wij een aantal tips voor je. Lees snel verder hieronder! 

Binnentuin 

Is er een binnentuin in het kantoor? Zorg ervoor dat deze tuin leuk is ingericht. Denk aan prachtige palmbomen of andere plantenbakken met grote planten. Groen en natuur geeft altijd een frisse en verzorgde uitstraling aan een kantoor. Bovendien is het toch heerlijk om even naar buiten te gaan tussen de bedrijven door. Lekker met een bakje koffie in je hand om even een momentje rust pakken. 

Plantenbakken 

Een kantoor zonder planten lijkt gelijk erg kaal. Bovendien kunnen planten ook zorgen voor een gezond luchtklimaat waardoor je minder snel moe wordt. Dit is natuurlijk per plant verschillend maar zeker de moeite waard om je daar eens over in te lezen. Prachtige plantenbakken in de lunch-, kantoor- of vergaderruimte geven je interieur een boost. Tip: kies voor planten die weinig verzorging vragen. 

Planten service 

Voor bedrijven heb je ook verschillende plantenservice die je kan boeken. Je betaalt per maand en zij zorgen de hele maand voor al jouw planten. Zij zijn specialist en hebben kennis van iedere plant. Hierdoor weten zij goed wat voor verzorging iedere plant nodig heeft en hebben daarvoor specialistische materialen in huis. Jij geniet van het groen, zij zorgen voor al jouw planten!

Plantenwanden 

Kato is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren. Zij maken, bouwen en bedenken de hele inrichting van jouw kantoor van A tot Z. Ook voor de afscheiding van ruimtes in je kantoor kun je plantenwanden gebruiken. Denk aan wand met verschillende plantenbakken of -potten. Of een prachtige wand met een mooie klimplant. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens op katoprojecten.nl.

https://katoprojecten.nl/