Workcomunication
Image default
Business

The Square Mile taaltraining

Is het voor uw werk noodzakelijk dat u de Engelse taal goed beheerst? Dan bent u misschien op zoek naar een goede Engelse taaltraining die gericht is op de zakelijke markt. In dat geval hoeft u niet verder te zoeken, want voor taaltrainingen van de hoogste kwaliteit kunt u terecht bij The Square Mile. Ons taalinstituut is opgericht in 2002 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gespecialiseerde organisatie met een hoge klanttevredenheid. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u vol zelfvertrouwen uw collega’s of partners te woord kunt staan in een buitenlandse taal. Om dit doel te bereiken, maken wij al onze taaltrainingen op maat.

Cursus voor uw vakgebied

Om optimaal te kunnen communiceren binnen uw branche, heeft u niet zomaar een Engelse taaltraining nodig. U heeft een taaltraining nodig die gericht is op uw vakgebied en uw functie. Daarom kunt u bij The Square Mile kiezen uit een cursus zakelijk Engels, financieel Engels of technisch engels. Uw taalcursus wordt bij ons samengesteld aan de hand van de leerdoelen die u wilt bereiken en specifieke vaardigheden waaraan u wilt werken. Wellicht wilt u zich graag richten op het geven van overtuigende presentaties in het Engels, of wilt u juist liever werken aan uw schrijfvaardigheid. Al uw wensen en eisen kunt u aan ons kenbaar maken, zodat wij de best passende taaltraining Engelsvoor u kunnen samenstellen.

Altijd een passende training

Bij The Square Mile kunt u terecht voor taalcursussen op elke gewenst niveau, of u nu een basiscursus voor beginners wilt of een training zakelijk Engels niveau 6. We bieden uitgebreide cursussen aan die een langere periode in beslag nemen, maar ook spoedcursussen. Als u een druk schema heeft of veel reist voor uw werk, dan kunt u ook uw taaltraining naar keuze volgen. Wij bieden namelijk trainingen op afstand, zodat u overal aan uw taalvaardigheden kunt werken.

http://www.thesquaremile.nl/