Workcomunication
Image default
Fashion and Clothing

Parhaat tyyli onkin hääpuvun valintaan

Hääpukuja ei ole kahta samanlaista. Hääpukuostoksilla eri tyylien kirjo voikin yllättää morsiamen, sillä tarjolla on paljon muutakin kuin perinteisiä valkoisia prinsessaluomuksia. Hääpuvun tulee sopia morsiamen persoonaan, joten hääpuku kannattaa valita sen mukaan, millainen mekko näyttää kaikkien omimmalta. Tärkeitä tyyliseikkoja mekon valinnassa ovat mekon väri, yläosan muoto, helman leveys ja laahuksen pituus. Erilaisia mekkotyylejä löytyy paljon JJ’s House verkkokaupasta.

Häämekon ei tarvitse nykypäivän enää olla valkoinen ellei morsian välttämättä halua pukeutua valkoiseen. Vaikka valkoinen on klassinen väri ja sopii täydellisesti hääpäivään, voi mekon väriksi valita myös hopean, puuterisen roosan, samppanjan tai vaikkapa smaragdinpunaisen. Eriväriseen mekkoon voi asusteilla ja kukkakimpulla tuoda lisää hään tuntua. Jos värillinen mekko ei tunnu omalta, mutta ei kuitenkaan halua pukeutua kokovalkoiseen, voi asusteilla, morsiuskimpulla ja meikillä tuoda värikkyyttä hääpäivän tyyliin.

Hääpukujen leikkauksissa on eroja. Pitkähelmaiseen häämekkoon tuodaan lisää persoonallisuutta yläosan leikkauksen ja vyötärön muodon avulla. Nuorelle trenditietoiselle morsiamelle sopii olkaimeton tai selästä syvään uurrettu hääpuku. Muotoon leikatulla vyötäröllä voi luoda illuusion pienemmästä keskivartalosta ja viedä huomion kurveihin. Klassiseen eleganssiin vannova morsian valitsee päälleen venepääntiellä varustetun mekon tai valitsee mekkoonsa vintagetyyliset pitkät hihat.

Onko valintasi muhkea vai kapea helma? Helman muoto on myös tyyliseikkoja, johon kannattaa kiinnittää huomiota hääpukua valitessa. Muhkea helma sopii itsevarmaksi morsiamelle, joka haluaa kiinnittää huomion itseensä ja jonka haaveissa on todellinen prinsessatyyli. Muhkea helma tekee mekosta kuin mekosta näyttävän, mutta se voi pienikokoisen päällä näyttää raskaalta. Suora helma on yleisesti ottaen kaikkia vartalotyyppejä imarteleva, joten suorakulmainen mekko on varma valinta.

Laahuksella voi tuoda näyttävyyttä hääpäivän tyyliin. Pitkä laahus tuo tyyliin näyttävyyttä, mutta kannattaa muistaa että todella pitkä laahus sopii suurin häihin, joissa morsiamella on tilaa liikkua jotta laahus pääsee oikeuksiinsa. Modernia tyyliä suosiva morsian voi myös valita päälleen lyhempi helmaisen mekon. Pääosassa hääpuvun valitsemisessa eivät ole trendit, vaan pääasia on, aina se, että hääpuvussa viihtyy koko tärkeän päivän ajan.

https://www.jjshouse.com/fi/