Workcomunication
Image default
Business

Natuurlijk huis

Groen en duurzaamheid is een trend die we steeds meer terug zien komen. Steeds meer mensen willen veel natuurlijke materialen gebruiken. In onder andere restaurantjes en verschillende winkeltjes zie je deze trend steeds vaker terugkomen. Ook in de nieuwste bladen over interieur kun je hier alles over terugvinden. Je kunt dus op allerlei verschillende plaatsen genoeg inspiratie opdoen over misschien wel de nieuwe inrichting van jouw huis. Er zijn allerlei manieren om de natuur terug te laten komen in je huis. Enkele van deze dingen zal ik middels dit artikel met jullie delen. 

 

Groen in je huis

Tegenwoordig is het een trend om groen op allerlei verschillende manieren terug te laten komen in huis. Nog altijd zie je dat mensen vaak voor wit als basiskleur kiezen. Waar mensen voorheen ook voor witte accessoires gingen, kiezen ze tegenwoordig ook voor steeds meer groen. Dit kan je op verschillende manieren doen. Je kunt groene spullen kopen, maar je kan er ook voor kiezen om je huis vol te zetten met mooie planten en vazen met prachtige bloemen. Op deze manier wordt je huis ook gelijk wat levendiger en ziet het er al snel gezellig en knus uit. Het kan zo zijn dat je niet echt groene vingers hebt en dat planten het bij jou nooit langer dan een maand of twee uithouden. Planten hebben wel voldoende verzorging nodig, anders gaan ze al snel dood. Als je niet gezegend bent met groene vingers, kun je ervoor kiezen om cactussen te nemen. Deze hoef je maar eens in de zoveel maanden water te geven. Desnoods kun je altijd nog kiezen voor nepplanten. 

 

Riet

Een andere manier om de natuur naar binnen te halen, is door middel van een rieten kap. Rietdekkers kunnen dit professioneel op je dak leggen. Dit straalt gezelligheid en luxe uit en brengt wederom wat meer natuur naar binnen.