Workcomunication
Image default
Home and Garden

Je eigen daktuin in Amsterdam

Woont u met plezier in het centrum van Amsterdam, maar mist u het hebben van een tuin? Dan hoeft u gelukkig niet op zoek naar een ander huis. Een daktuin Amsterdam maakt het mogelijk om te genieten van het leven in de stad terwijl u tegelijkertijd een plek voor u zelf heeft waar u kunt genieten van uw eigen stukje groen. In de grote steden kiezen mensen steeds vaker voor een daktuin, omdat het verschillende voordelen met zich meebrengt. Het is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een betere isolatie van uw dak. Daarbij heeft de beplanting een positieve uitwerking op het milieu.

Aanleg van de tuin op het platte dak

Er zijn dus genoeg redenen om een daktuin aan te laten leggen. Het is belangrijk om hiervoor vakmensen in te schakelen die verstand van zaken hebben en weten wat erbij komt kijken. Kewodak is de specialist als het aankomt op het platte dak. Al jarenlang rekenen mensen op onze deskundigheid voor de aanleg, het onderhoud en de reparatie van platte daken. De aanleg van uw daktuin kunt u daarom met een gerust hart aan ons overlaten. We zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw eigen stukje groen in de stad.

Liever niet zoveel groen? Kies een dakterras!

Misschien vindt u beplanting minder belangrijk en bent u meer op zoek naar een plekje in de buitenlucht waar u lekker kunt zitten en ontspannen. In dat geval biedt een dakterras voor u de oplossing. U kunt uw dakterras Amsterdam naar eigen smaak inrichten met mooie tuinmeubelen of loungemeubelen en bijvoorbeeld ook verlichting of bloembakken. Er zijn vele mogelijkheden om van uw dakterras een gezellige plek te maken. Het team van Kewodak komt graag eens bij u langs om te kijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.

http://www.kewodak.nl/