Workcomunication
Image default
Computers and Electronics

Handelen in Ethereum op een cryptocurrency-exchange als Poloniex, lees dit eerst (waarschuwing)

Om Ether te kopen, moet je dat via een cryptocurrency-exchange doen die munten als Ethereum ondersteunt. Exchanges zoals Poloniex kunnen het bijvoorbeeld alleen mogelijk maken om op een bepaald moment €50.000 tot €100.000 te verkopen. Trading kan erg duur zijn als je een verkeerde strategie hebt en geen echte verplichtingen hebt. Handelen is in geen enkel opzicht moeilijk, een goed begrip van de markt en de vereiste vaardigheden kunnen u hier helpen slagen. Handelen en beleggen in cryptocurrency kan het vooruitzicht hebben op een enorme betaaldag, maar het is een heel nieuwe sector en best riskant.

U bestuurt de account in de richting die u wenst. Precies zoals in elke andere blockchain, wordt elke keer dat een transactie gebeurt, deze aangekondigd aan het totale netwerk en maakt iedereen er een notitie van. Wat je moet doen is een Ethereum-client zoals Geth of Parity draaien om aan de slag te gaan met het opbouwen van reserves. Wanneer er een echte toepassing is.

Waarschuwing: Beveilig je account altijd goed als je een account opent op een cryptocurrency exchange, dit kun je doen door 2factor authentication van Google in te schakelen – het nadeel hiervan wel is dat je deze telkens moet invullen. Ook als je snel de prijs van Ethereum wilt bekijken, dat kan irritant zijn.

Wil je toch snel de prijs en waarde van Ethereum zien? Dat kan, je kunt op deze website https://www.koersethereum.nl de actuele koers (druk op de link) bekijken zonder dat je hoeft in te loggen. Binnen een paar seconden ben je weer op de hoogte van de Ethereum koers.